Medik8 is een award-winnend wereldwijd huidverbeteringsmerk dat uitsluitend wordt verkocht door huidverbeteringsexperts.

De producten worden ontworpen, ontwikkeld en geformuleerd door een team van biochemici en farmacologen in onze Britse biotechnologische onderzoeksfaciliteit.

Medik8 maakt uitsluitend professioneel sterke producten middels bewezen technologieën. Onze producten zijn speciaal ontworpen om veroudering van de huid, pigmentatie, roodheid, droogheid, vlekken en donkere kringen tegen te gaan. Wij geloven dat een combinatiebehandeling leidt tot zichtbare en langdurige resultaten.

Medik8's missie: Effectief - samen met jou - werken aan huidverbetering. Zo kunnen we iedereen een mooie huid bieden!


Loveli, accepteert het niet langer dat heel veel producten vol zitten met chemicaliën die niet goed voor je zijn. Loveli wil luxe, een lekkere geur en producten die doen wat ze moeten doen, zonder dat ze je huid of gezondheid belasten.

Loveli wil 100% goodness, 100% natuurlijk. Puur liefde en verder niets. 

Loveli is een merk van Nederlandse bodem.

Het merk is ontstaan nadat bij Linda's moeder borstkanker werd geconstateerd en haar werd aangeraden om geen deodorant met aluminium meer te gebruiken. Omdat ze geen goede deodorant zonder aluminium kon vinden besloot Linda deze zelf te gaan maken. Ze ontwikkelde een deodorant op basis van natuurlijke ingredienten zonder aluminium en het merk Loveli was geboren.


Voor schoonheid die zorg draagt voor je huid en de natuur, heeft ZAO een 100% natuurlijke make-up die biologisch en veganistisch gecertificeerd is gecreëerd. Textuur, houdbaarheid, kleur en comfort, de make-up van Zao is net zo krachtig en zintuiglijk als conventionele make-up, maar met respect voor het milieu en jouw gezondheid. Bovendien zijn de verpakkingen hervulbaar, voor meer ecologische en economische producten.

Zao Make-up zet zich in om producten aan te bieden met onberispelijke samenstellingen waarvan 100% van de ingrediënten van natuurlijke oorsprong  is. Zonder petrochemische derivaten of synthetische conserveringsmiddelen zijn de producten van Zao gezond voor jouw huid. De grondstoffen worden verkregen door een niet-vervuilende en eenvoudige transformatie van een plant of mineraal zoals plantenextracten, plantaardige oliën en boters, minerale pigmenten.